میز تریدر

میز تریدر چیست؟

میز تریدر مکانی فیزیکی است که معاملات خرید و فروش اوراق بهادار در آن انجام می شود. بسته به نوع مؤسسه مالی، میز تریدر ممکن است توسط تریدر هایی که برای حساب اختصاصی خود معامله می کنند، کارگزارانی که به عنوان نمایندگانی که خریداران و فروشندگان را مطابقت می دهند، یا ترکیبی از هر دو پر شود.

میزهای معاملاتی در اکثر شرکت‌های مالی یافت می‌شوند که در تسهیل اجرای ترید در بازارهایی مانند سهام، اوراق بهادار با درآمد ثابت، آتی، کالاها و ارزها مشارکت دارند. این تسهیلات برای تامین نقدینگی بازار بسیار مهم است .

میز تریدر ممکن است به عنوان میز معاملات نیز شناخته شود. در ادامه مقاله میز تریدر با سایت چارت گجت همراه باشید.

  • میز تریدر یک فضای تعیین شده در یک شرکت مالی است که در آن فعالیت تجاری انجام می شود.
  • میزهای تریدر توسط افراد حرفه ای اشغال می شود، از تریدرهای اختصاصی گرفته تا کارگزاران.
  • میزهای تریدر معمولاً بر اساس کلاس دارایی یا انواع اوراق بهادار تقسیم می شوند، مانند مواردی که در سهام، درآمد ثابت، فارکس، کالاها و یا مشتقات تخصص دارند.

آشنایی با میزهای معاملاتی

معامله گرانی که در بازارهای مالی فعالیت می کنند معمولاً در اتاقی به نام اتاق معاملات یا اتاق معاملات همگرا می شوند . طبقه تجاری از میزهایی تشکیل شده است که فضای باز بزرگی را به اشتراک می گذارند. هر میز که به طور رسمی میز معاملات نامیده می شود، در یک نوع امنیتی یا بخش بازار تخصص دارد. میزهای معاملاتی جایی هستند که خرید و فروش اوراق بهادار در یک موسسه مالی انجام می شود.

قبل از دهه 1970، بسیاری از بانک ها تجارت بازار سرمایه خود را به بخش های مختلف در چندین منطقه تقسیم کردند. این موسسات در دهه 1970 و پس از راه اندازی NASDAQ، شروع به ادغام این بخش ها کردند، که همه شرکت های سرمایه گذاری را ملزم به داشتن میز تریدر سهام می کرد. امروزه، بسیاری از مدیران دارایی، میزهای تجاری خود را به این مؤسسات بزرگتر برون سپاری می کنند.

میزهای تریدر توسط تریدر های دارای مجوز اداره می شوند که در یک نوع سرمایه گذاری خاص، مانند سهام یا کالاها تخصص دارند. این تریدر ها در درجه اول از سیستم های تجارت الکترونیک و سازندگان بازار برای شناسایی بهترین قیمت ها برای مشتریان خود استفاده می کنند.

پرسنل میزهای تریدر سفارشات مشتریان را از میز فروش دریافت می کنند که وظیفه ارائه ایده های معاملاتی به سرمایه گذاران نهادی و با ارزش خالص را بر عهده دارد. علاوه بر فعالیت‌های تجاری، میزهای معاملاتی همچنین به مشتریان در ساختاردهی محصولات مالی، تماشای فرصت‌ها یا حمایت از قراردادهای بین شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران کمک می‌کنند.

خدمات مرتبط: سفارش ساخت ربات معامله گر

نحوه کار میزهای معاملاتی

میزهای معاملاتی با گرفتن کمیسیون از معاملاتی که انجام می دهند درآمد ایجاد می کنند. به عنوان مثال، یک صندوق تامینی ممکن است از طریق یک میز معاملات سهام در یک بانک سرمایه گذاری معامله کند و برای هر معامله کارمزد متوسطی بپردازد. در برخی موارد، کارگزاران ممکن است با قرار دادن طرف مقابل برای معاملات مشتری خود، میز معاملاتی خود را اداره کنند. این معاملات ممکن است هرگز به بازار بین بانکی نرسند و ممکن است در محدوده استخر نقدینگی خود کارگزار باقی بمانند.

بسته به اوراق بهادار مورد معامله، انواع مختلفی از میزهای معاملاتی وجود دارد. اغلب اوقات، این میزها از هم جدا هستند و ممکن است در صرافی های مرکزی خاصی قرار بگیرند.

انواع میز تریدر

برخی از میزهای تریدر رایج عبارتند از:

  • میزهای معاملات سهام همه چیز را از معاملات سهام گرفته تا معاملات گزینه های عجیب و غریب انجام می دهند.
  • میزهای تریدر با درآمد ثابت ، اوراق قرضه دولتی، اوراق قرضه شرکتی، و سایر اوراق قرضه و ابزارهای مشابه اوراق قرضه را مدیریت می کنند که بازدهی دارند.
  • میزهای معاملات ارزی با ایفای نقش به عنوان بازارساز ، تجارت جفت ارز را تسهیل می کنند. آنها همچنین می توانند در فعالیت های تجاری اختصاصی شرکت کنند.
  • میزهای ترید کالا بر روی محصولات کشاورزی، فلزات و سایر کالاها مانند نفت خام ، طلا و قهوه متمرکز هستند.
  • میزهای معاملات مشتقه در اوراق مشتقه مانند اختیار معامله، آتی، فوروارد و سوآپ تخصص دارند.

هر یک از این بخش ها را می توان بیشتر تقسیم کرد. به عنوان مثال، درآمد ثابت یک مقوله بسیار گسترده است و می‌تواند با هر چیزی از خزانه‌داری فوق‌العاده امن گرفته تا اوراق قرضه شرکتی بسیار خطرناک و با عیار پایین – که به عنوان اوراق قرضه ناخواسته نیز شناخته می‌شود، سروکار داشته باشد. بانک های سرمایه گذاری بزرگتر ممکن است میزهای معاملاتی خود را برای تخصص در دسته های محدودتر در این بخش های اصلی تقسیم کنند.